Amsterdam Centrum

Ben je opzoek naar een nieuwe woning in Amsterdam Centrum? Of wil je juist graag je huidige woning in het Centrum verhuren of verkopen? Wat jouw huidige woonsituatie nu is, onze makelaars staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring in Amsterdam-Centrum kun je rekenen op een deskundig advies en het best mogelijke resultaat.

Maak een afspraak

U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Amsterdam Centrum

De grachten, de eeuwenoude panden, en de energieke sfeer: dat maakt het centrum van Amsterdam zo uniek. Sinds 1999 is het stadsdeel Centrum een beschermd stadsgezicht. De bouw wordt gereguleerd om zo de rijke historie te behouden. Dat veel mensen hier willen wonen is niet zo gek, want er is zoveel moois te zien en te beleven. De gemoedelijke Jordaan, de Plantagebuurt, De Westelijke Eilanden, en natuurlijk de Grachtengordel.

Amsterdam Centrum bestaat uit:

Burgwallen Oude Zijde, Burgwallen Nieuwe Zijde, Grachtengordel, Nieuwmarktbuurt, Lastage, Haarlemmerbuurt, Westelijke Eilanden, Planciusbuurt, Jordaan, Weteringschans, Weesperstraatbuurt, Weesperzijdestrook, Plantagebuurt, Oostelijke Eilanden

Woningmarktcijfers 

Dat het Centrum van Amsterdam een zeer gewilde plek om te wonen is, blijkt ook uit de woningmarktcijfers. De gemiddelde transactieprijzen liggen ver boven die van de andere stadsdelen. Niets missen over de woningmarkt? Download hieronder ons rapport met de meest recente woningmarktcijfers van Amsterdam!

Rapport huizenmarkt

Vul je gegevens in en ontvang het rapport in je mailbox.

Aanbod Amsterdam Centrum

Verkocht Amsterdam Centrum

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.