Bedrijfsruimte

Naast de particuliere woningmarkt heeft Hoen Makelaars ook jarenlang ervaring met het aan- en verhuren en het aan- en verkopen van commercieel onroerend goed. Of het nou om een bedrijfsruimte, een winkelpand of een kantoor gaat: Hoen Makelaars werkt in alle gevallen met korte lijnen. Een breed netwerk, een grote dosis vakkennis, onze betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht vormen samen de basis van onze dienstverlening.

Stappenplan Aankoop en Aanhuur bedrijfsruimte

Voor een goed advies op het gebied van een geschikte bedrijfsruimte is enige voorkennis vereist. Want wat voor iemand ben je bijvoorbeeld? En wat wil je bereiken met je bedrijf? Wat is jouw visie en volgens welke strategieën werk je? Het zijn allemaal belangrijke informatiepijlers waarop Hoen Makelaars zijn zoektocht kan baseren.

Tijdens een kennismakingsgesprek met een kop koffie komen dit soort vragen aan bod. Op basis van de antwoorden stellen wij vervolgens een programma van eisen op: aan welke wensen en functionaliteiten moet een pand bijvoorbeeld voldoen? Maar ook: Welke locaties komen in aanmerking? Of: Wat is het budget?

Dan gaan wij de markt verkennen. We benaderen ons netwerk, andere makelaarskantoren en ontwikkelaars. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, duurt het vaak niet lang voordat we een aantal opties kunnen aanbieden.

Van al die opties stellen we vervolgens een longlist op en selecteren samen met jou een aantal objecten voor een shortlist. Van die specifieke objecten brengen we de voor- en de nadelen in kaart en nemen die mee naar de bezichtigingen.

Terwijl jij het pand rustig in je opneemt, bekijken wij de staat van de ruimte. Na de bezichtigingen zetten we de eerste indrukken op een rij en zoeken waar nodig verder.

Ons favoriete onderdeel: onderhandelen over de beste prijs én voorwaarden. We houden van scherp, maar zijn ook realistisch en eerlijk. Alle resultaten worden door ons schriftelijk vastgelegd.

Zodra er overeenstemming is bereikt, worden alle voorwaarden en condities schriftelijk bevestigd bij de notaris en/of makelaar. Vervolgens begeleiden wij je bij het tekenen van de koopakte of huurovereenkomst. Waar nodig regelen wij een bouwkundige keuring of een taxatie.

Wij begeleiden je tot en met de oplevering en overdracht van het pand: de laatste inspectie, de juridische overdracht en de daadwerkelijke levering. Wij zijn er bij! En mocht je daarna nog vragen hebben, dan blijven wij natuurlijk altijd bereikbaar...

Kom Langs voor een kennismaking

U bent zich aan het oriƫnteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Vrijblijvend advies

Het inschakelen van een makelaar verdient zichzelf zeker terug.

Als u meer wilt weten over onze diensten en tarieven neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen op Funda:

no cure, no pay

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.