Bedrijfsruimte

Naast de particuliere woningmarkt heeft Hoen Makelaars ook jarenlang ervaring met het aan- en verhuren en het aan- en verkopen van commercieel onroerend goed. Of het nou om een bedrijfsruimte, een winkelpand of een kantoor gaat: Hoen Makelaars werkt in alle gevallen met korte lijnen. Een breed netwerk, een grote dosis vakkennis, onze betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht vormen samen de basis van onze dienstverlening.

Stappenplan Aankoop en Aanhuur bedrijfsruimte

Een bedrijfsruimte is allesbepalend voor jouw organisatie en moet naadloos aansluiten bij jouw organisatiestrategie en huisvestingswensen.  

Voor een goed advies op het gebied van een geschikte bedrijfsruimte is voorkennis vereist. 

Er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zoals o.a. de locatie, bereikbaarheid, benodigde metrage, technische specificaties, regelgeving en huurprijs. Dankzij ons ervaren team en groot netwerk helpen wij onze klanten bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte. 

Tijdens dit eerste gesprek ontmoet je onze makelaars en bespreken wij samen jouw  programma van eisen, zoals aan welke wensen en functionaliteiten een bedrijfsruimte moet voldoen. We zijn een luisterend oor, denken kritisch met je mee en bespreken uitgebreid onze werkwijze.

Wij screenen elke dag het aanbod in Groot-Amsterdam. De bedrijfsruimte die passen binnen jouw zoekprofiel bieden we je aan. Daarnaast brengen wij je op de hoogte van objecten die vanuit ons netwerk worden aangeboden of die binnenkort op de markt komen.

We maken een longlist en selecteren samen met jou een aantal objecten voor de shortlist. Van die specifieke objecten brengen we de voor- en de nadelen in kaart en nemen die mee naar de bezichtigingen. Zodra je interesse hebt in een bedrijfsruimte, maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging zijn we er bij om je te begeleiden en te adviseren.

Wij adviseren over de waarde, de voorwaarden en condities, de technische staat van het pand en andere relevante informatie. Vervolgens gaan we met onze kennis van alle zaken in onderhandeling met de tegenpartij. Wij helpen je ook bij het vinden van de juiste experts voor onder andere de notariële afhandeling, het uitvoeren van een taxatie en een bouwkundige keuring.

Zodra overeenstemming is bereikt met de tegenpartij, controleren en bevestigen wij alle voorwaarden en condities bij de notaris. Wij begeleiden je bij het tekenen van de koopakte of huurovereenkomst.

Op de dag van levering begeleiden wij de inspectie, de juridische overdracht en de daadwerkelijke levering.

Kom langs voor een kennismaking

Op zoek naar een woning in Amsterdam en omgeving? Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning? Of heb je vragen over de huidige woningmarkt? Hoen Makelaars geeft je deskundig en eerlijk advies. 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies

Het kopen of verkopen van een huis is niet iets wat je dagelijks doet. Deskundig advies en begeleiding zijn dan ook geen overbodige luxe. Het inschakelen van een makelaar loont en verdient zich terug.  

Hoen Makelaars bestaat uit een proactief, data gedreven en gepassioneerd team, met actuele kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Met ons eigen datamodel hebben wij real-time inzicht in alle woningmarktcijfers. Zo voorzien wij onze klanten van het allerbeste advies - of het nu gaat om de aankoop van jouw droomhuis of de verkoop van jouw huidige woning.

Wij zijn niet voor niets trots op onze klantenbeoordelingen: een score van 9.4. 

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen op Funda:

Meer weten over onze diensten? Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44.

no cure, no pay

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.