Aankoopbegeleiding

In Amsterdam is de huizenmarkt volop in beweging. Het aanbod blijft stijgen en de transactieprijzen blijven dalen. Logisch dat dit leidt tot vele vragen als je nadenkt over de aanschaf van een woning. Is het nu een goed moment om een huis te kopen? Of moet ik wachten? Wat voor invloed heeft de stijgende hypotheekrente op mijn leencapaciteit?

Dit vraagt om een makelaar van Hoen Makelaars. Iemand met kennis van de meest actuele cijfers van de huizenmarkt, die de Amsterdamse markt door en door kent en altijd een eerlijk en deskundig advies kan geven.

Stappenplan aankoop

Tijdens dit eerste gesprek ontmoet je een van onze makelaars bij ons op kantoor en brengen wij jouw woonwens in kaart en bepalen de haalbaarheid daarvan. We leggen onze werkwijze uit en bieden een overzicht van de kosten die komen kijken bij de aankoop van een woning.

Naar aanleiding van het eerste gesprek sturen wij een duidelijk advies met een overzicht van alle gemaakte afspraken, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. De courtage is marktconform en altijd op basis van onze no cure, no pay-werkwijze.

Wij screenen elke dag het woningaanbod in Groot Amsterdam. De woningen die passen binnen jouw zoekprofiel bieden we je aan per e-mail. Daarnaast brengen wij je op de hoogte van objecten die vanuit ons netwerk worden aangeboden of die binnenkort op de markt komen.

Zodra je interesse hebt in een woning, maken wij een afspraak voor bezichtiging. Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand meegaat om je te begeleiden en te adviseren, bij voorkeur jouw eigen makelaar.

Bingo! Je hebt je droomhuis gevonden. Wij adviseren je over de waarde, de voorwaarden en condities, de technische staat van het pand en andere relevante informatie met betrekking tot de omgeving (locatie ten opzichte van scholen, sport en spel), het gebruik en de bestemming (VvE-afspraken, splitsings- en eigendomsakte, erfpachtgegevens, huishoudelijk reglement etc.).

Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoop bevestigen wij alle voorwaarden en condities bij de notaris. Vervolgens begeleiden wij je bij het tekenen van de koopakte bij de notaris op kantoor.

Als ook de financiering rond is, begeleiden we je bij een laatste inspectie, de juridische overdracht en de daadwerkelijke levering bij de notaris. En mocht je daarna nog vragen hebben, dan blijven we natuurlijk altijd bereikbaar...

Kom Langs voor een kennismaking

U bent zich aan het oriƫnteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Vrijblijvend advies

Het inschakelen van een makelaar verdient zichzelf zeker terug.

Als u meer wilt weten over onze diensten en tarieven neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen op Funda:

no cure, no pay

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.