Vastgoed is onze passie

Ben je van plan een huis te (ver)kopen? Of wil je gaan verhuren? Dan ga je een spannende tijd tegemoet. Gelukkig kan Hoen Makelaars je bijstaan bij het nemen van de juiste beslissingen. Met een enthousiast, data gedreven en betrouwbaar team dat leunt op meer dan negentig jaar ervaring, weten wij als geen ander vraag en aanbod naadloos op elkaar af te stemmen. Of het nou om een starterswoning gaat of een royaal grachtenpand, wij gaan altijd voor het beste resultaat. Door ons eigen datamodel hebben wij real-time inzichten in de meeste recente woningmarktcijfers waardoor wij onze klanten het beste kunnen adviseren. Naast ons grote netwerk hebben wij voor elk stadsdeel een eigen specialist in huis. Wij zijn persoonlijk en oprecht en kennen de stad als onze broekzak. Ook zijn wij flexibel bij het inplannen van afspraken en is een van-9-tot-5-mentaliteit ons vreemd. Maar bovenal zijn we dol op ons vak en doen niets liever dan jouw zorgen omvormen tot een fijne ervaring.

Bijna een eeuw
Wie in zee gaat met Hoen Makelaars, kiest voor een van de oudste makelaarskantoren in Amsterdam (sinds 1929), waar de waarden van oprichter C. Hoen onverminderd van kracht zijn. Hier werkt een gepassioneerd team, dat altijd exact weet wat er zich afspeelt op de Amsterdamse huizenmarkt. Een team dat met kennis van zaken en een data gedreven aanpak voor jou de markt verkent. Een team dat voorop gaat in elke zoektocht, altijd gedreven om het beste resultaat te behalen. En dat door een brede naamsbekendheid en ons grote netwerk. Kortom, een partner waar je écht iets aan hebt bij een van de grootste en belangrijkste transacties in je leven...

Vaders en moeders, zonen en dochters, en inmiddels ook kleinkinderen lieten zich al door Hoen Makelaars begeleiden. Altijd tevreden over de uitstekende resultaten.

...

Julius Koningswijk

  06 - 404 357 16
  Julius@hoenmakelaars.nl

...

Marco van der Horst

  020 - 305 44 44
  Marco@hoenmakelaar.nl

...

Jan Wieger van der Linden

  020 - 305 44 44
  info@hoenmakelaars.nl

...

Jaap Wedema * In memoriam *

...

Scott Kraaijenbosch

  020 - 305 44 44
  scott@hoenmakelaars.nl

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.