Expats

Met een flink groeiende internationale markt, komen er steeds meer expats werken in Amsterdam. Maar waar vroeger bedrijven de woonruimte regelden voor hun personeel, moeten expacts nu vaak zelf onderdak regelen.

In die gevallen nemen wij van Hoen Makelaars ook graag de zorgen uit handen. Hoe doen we dat? 

Overal in Groot-Amsterdam kunnen wij een volledig aankoop/verkoop traject begeleiden. Of helpen met het aanhuren van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van de huidige woningmarkt. We helpen met de Nederlandse wetgeving, maar ook bijvoorbeeld met financiering en belastingvraagstukken. Ook kunnen we advies geven over bepaalde stadsdelen, scholen, winkels, vergunningen, het aansluiten van nutsvoorzieningen of overige informatie. 

We helpen met zoeken, ook als de expats zelf nog in het buitenland zitten. We kunnen zelfs in opdracht koopaktes tekenen. Het traject kan volledig door ons worden verzorgd, waarbij wij altijd gaan voor het beste resultaat.

 

Kom langs voor een kennismaking

Op zoek naar een woning in Amsterdam en omgeving? Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning? Of heb je vragen over de huidige woningmarkt? Hoen Makelaars geeft je deskundig en eerlijk advies. 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies

Het kopen of verkopen van een huis is niet iets wat je dagelijks doet. Deskundig advies en begeleiding zijn dan ook geen overbodige luxe. Het inschakelen van een makelaar loont en verdient zich terug.  

Hoen Makelaars bestaat uit een proactief, data gedreven en gepassioneerd team, met actuele kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Met ons eigen datamodel hebben wij real-time inzicht in alle woningmarktcijfers. Zo voorzien wij onze klanten van het allerbeste advies - of het nu gaat om de aankoop van jouw droomhuis of de verkoop van jouw huidige woning.

Wij zijn niet voor niets trots op onze klantenbeoordelingen: een score van 9.4. 

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen op Funda:

Meer weten over onze diensten? Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44.

no cure, no pay

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.