Verkoopbegeleiding

Een woning te koop zetten, dat kan natuurlijk iedereen. Maar een huis goed verkopen, dat vraagt om specifieke kennis en ervaring. Bij Hoen Makelaars zit je wat dat betreft goed. Wij kunnen overal in Groot Amsterdam een volledig verkooptraject begeleiden, waarbij wij altijd gaan voor het beste resultaat.

Stappenplan verkoop

Wij komen graag bij je thuis en onderwerpen je woning aan een uitgebreide inventarisatie. Daarnaast bespreken we jouw wensen en leggen het verkoopproces stap voor stap uit.

De makelaars sturen vervolgens een korte samenvatting van het inventarisatiegesprek met daarin de verkoopstrategie, het marketingvoorstel en een courtagevoorstel, waarin staat dat wij tot en met de daadwerkelijke verkoop op een no cure, no pay-basis werken.

Het is belangrijk om je huis optimaal te presenteren. Wij zorgen voor professionele fotografie en styling, aantrekkelijke teksten en duidelijke plattegronden en verwerken deze in een mooie brochure. Wij weten als geen ander dat de eerste indruk van een woning allesbepalend is voor de verkoop.

Zodra de teksten en de beelden binnen zijn, bieden wij het object aan in ons netwerk en zetten het online op Funda, op onze eigen website en op onze social media. Ook sturen we brochures naar collega-makelaars en potentiële klanten.

In overleg met jou maken we bezichtigingsafspraken en komen wij langs met potentiële kopers. Komt dit overdag niet uit, dan zijn wij ook buiten kantooruren beschikbaar. Na elke bezichtiging koppelen wij de reacties terug.

Nu begint het spannendste deel: de onderhandelingen. Wij kennen het spel, maar ook de regels. Wij gaan voor het beste verkoopresultaat en betrekken je bij iedere stap. Soms is de belangstelling zo groot dat we alle kandidaten vragen om een eindvoorstel te doen. Maar aangezien elke verkoop anders is, vraagt elke case zijn eigen aanpak en behandeling.

Zodra er overeenstemming is over de koopsom, de voorwaarden en condities maakt de notaris de koopakte op. Voor de levering voeren wij de eindinspectie uit, nemen we de meterstanden op en checken we de akte van levering en de nota van afrekening. We staan je bij vanaf het begin tot en met de overdracht bij de notaris en de sleuteloverdracht.

Kom Langs voor een kennismaking

U bent zich aan het oriƫnteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Vrijblijvend advies

Het inschakelen van een makelaar verdient zichzelf zeker terug.

Als u meer wilt weten over onze diensten en tarieven neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen op Funda:

no cure, no pay

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.