Verkoopbegeleiding

Een woning te koop zetten, dat kan natuurlijk iedereen. Maar een huis goed verkopen, dat vraagt om specifieke kennis en ervaring. Bij Hoen Makelaars zit je wat dat betreft goed. Wij kunnen overal in Groot Amsterdam een volledig verkooptraject begeleiden, waarbij wij altijd gaan voor het beste resultaat.

Stappenplan verkoop

Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking en een inventarisatie van jouw woning. Daarnaast bespreken we jouw wensen en het volledige verkoopproces.

Samen bespreken we de verkoopstrategie en de vraagprijs die bij de huidige markt past. Dit vertalen wij in een strategisch marketingplan waarbij we gebruik maken van de meest recente woningmarktcijfers en onze eigen database. Het is belangrijk om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Wij zorgen voor professionele fotografie/video's en styling, aantrekkelijke teksten en duidelijke plattegronden en verwerken deze in een mooie (digitale) brochure. Wij weten als geen ander dat de eerste indruk van een woning allesbepalend is voor de verkoop.

Naast Funda, maken onze marketing specialisten gebruik van verschillende marketingkanalen om jouw woning te promoten zoals o.a. Google, MVA-database, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Zodra de teksten en de foto's binnen zijn, bieden wij de woning aan in ons netwerk en zetten het online op Funda, op onze eigen website en via onze social media kanalen. 

Ook sturen we de brochures naar collega-makelaars en potentiële klanten. Als een van de oudste kantoren hebben wij een streepje voor - namelijk ons grote netwerk en klantenbestand. Hierdoor kunnen wij jouw woning aan een enorm groot netwerk aanbieden. 

In overleg met jou maken we bezichtigingsafspraken en komen wij langs met potentiële kopers. Komt dit overdag niet uit, dan zijn wij ook buiten kantooruren beschikbaar. Na elke bezichtiging koppelen wij de reacties terug.

Je kunt ons vertrouwen op een zo goed mogelijk verloop van de onderhandeling. Wij betrekken je bij iedere stap. Iedere onderhandeling is uniek. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor het beste verkoopresultaat.

Zodra er overeenstemming is over de koopsom, de voorwaarden en condities maakt de notaris de koopakte op. Wij controleren deze koopakte en nemen deze rustig met jou door. Vervolgens begeleiden wij je bij het tekenen van de koopakte bij de notaris.

Voor de levering voeren wij de eindinspectie uit, nemen we de meterstanden op en checken we de akte van levering en de nota van afrekening. We staan je bij vanaf het begin tot en met de overdracht bij de notaris en de sleuteloverdracht.

Kom langs voor een kennismaking

Op zoek naar een woning in Amsterdam en omgeving? Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning? Of heb je vragen over de huidige woningmarkt? Hoen Makelaars geeft je deskundig en eerlijk advies. 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies

Het kopen of verkopen van een huis is niet iets wat je dagelijks doet. Deskundig advies en begeleiding zijn dan ook geen overbodige luxe. Het inschakelen van een makelaar loont en verdient zich terug.  

Hoen Makelaars bestaat uit een proactief, data gedreven en gepassioneerd team, met actuele kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Met ons eigen datamodel hebben wij real-time inzicht in alle woningmarktcijfers. Zo voorzien wij onze klanten van het allerbeste advies - of het nu gaat om de aankoop van jouw droomhuis of de verkoop van jouw huidige woning.

Wij zijn niet voor niets trots op onze klantenbeoordelingen: een score van 9.4. 

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze beoordelingen op Funda:

Meer weten over onze diensten? Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 305 44 44.

no cure, no pay

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.