Amsterdam West

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam-West? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, of juist je huidige woning wilt verkopen of verhuren, onze makelaars staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring in Amsterdam-West kun je rekenen op een deskundig advies en het best mogelijke resultaat.

Maak een afspraak

U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Over Amsterdam-West

Amsterdam-West is één van de stadsdelen die continu aan populairiteit wint. De hippe winkeltjes, speciaalzaakjes, hotspots zoals de Hallen, en de Sunday market in het Westerpark, maken het een heerlijke plek om te verblijven. Daarnaast is het een uitstekende uitvalsbasis vanwege de centrale ligging nabij het centrum en het Vondelpark. Doordat de verschillende wijken andere type woningen bieden, trekt Amsterdam-West meerdere doelgroepen aan. Starters vinden in de Staatsliedenbuurt nog redelijk betaalbare appartementen, terwijl succesvolle zakenmensen hun hart ophalen in de Vondelparkbuurt en de Da Costabuurt. BoLo, zoals Bos en Lommer ook wel wordt genoemd, biedt veel creatievelingen en ondernemers een thuis. Kortom: voor ieder wat wils.

Amsterdam-West bestaat uit:

Admiralenbuurt, Centrale markt, Chassebuurt, Da Costabuurt, Ecowijk, Erasmusbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Helmersbuurt, Kinkerbuurt, Kolenkitbuurt, Landlustbuurt, van Lennepbuurt, Mercatorbuurt, Oud West, Overtoomse Sluis, Cremerbuurt, Spaarndammerbuurt, Staatsliedenbuurt, Zeeheldenbuurt.

Woningmarktcijfers

Dat Amsterdam-West in de lift zit, blijkt ook uit de woningmarktcijfers. De gemiddelde vierkante meterprijzen zijn de afgelopen kwartalen lineair gestegen. Niets missen over de woningmarkt? Download hieronder ons rapport met de meest recente woningmarktcijfers van Amsterdam!

Rapport huizenmarkt

Vul je gegevens in en ontvang het rapport in je mailbox.

Verkocht Amsterdam West

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.