Amsterdam Oost

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam-Oost? Of je nu van plan bent om een nieuwe woning te kopen, of juist je huidige woning te koop of te huur wilt aanbieden, onze makelaars staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring in Amsterdam-Oost kun je rekenen op een deskundig advies en het best mogelijke resultaat.

Maak een afspraak

U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Amsterdam-Oost

Amsterdam-Oost staat voor diversiteit. Voor een nieuwbouw woning kun je terecht in het moderne IJburg, wat afsteekt tegen de karakteristieke woningen in Oud-Oost. Waar de Transvaalbuurt eerst nog als aandachtswijk bekend stond, werd het in 2012 genomineerd voor een Gulden Feniks, een prestigieuse renovatieprijs. Dat veel mensen graag in Amsterdam-Oost vertoeven is ook niet zo gek, want aan zowel bewoner als bezoeker heeft Oost veel te geven. Van wandelen in het heerlijke Oosterpark, tot aan cultuur snuiven in het Tropenmuseum en werelds shoppen op de Dappermarkt. 

Amsterdam-Oost bestaat uit:

Amsteldorp, Betondorp, Dapperbuurt, De Omval, Don Bosco, Frankendael, Indische Buurt, Julianapark, Middenmeer, Oostelijk Havengebied, Oosterparkbuurt, Oostpoort, Park de Meer, Transvaalbuurt, Weesperzijde, IJburg.

Woningmarktcijfers

Benieuwd naar de meest actuele woningmarktcijfers van Amsterdam-Oost? In ons rapport lees je informatie over de gemiddelde vierkante meterprijzen, de transactieprijzen, de omlooptijd in dagen en de gemiddelde overbieding. Download het rapport voor meer informatie. 

Rapport huizenmarkt

Vul je gegevens in en ontvang het rapport in je mailbox.

Verkocht Amsterdam Oost

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.