Amsterdam Noord

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam-Noord? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, of juist je huidige woning wilt verkopen of verhuren, onze makelaars staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring in Amsterdam-Noord kun je rekenen op een deskundig advies en het best mogelijke resultaat.

Maak een afspraak

U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Amsterdam Noord

Het stadsdeel Amsterdam-Noord, dat gescheiden is van de rest van Amsterdam door het IJ, is sterk in opkomst. Veel mensen uit de regio hebben Noord inmiddels ontdekt als de ideale woonplek. Dit blijkt onder andere uit de vele nieuwbouwprojecten die dit stadsdeel kenmerkt, maar ook uit de volle pontjes die dagelijks heen en weer pendelen. Dit is ook niet zo gek aangezien de locatie zeer gunstig is. Van kunst en cultuur tot winkelen, alles is vlakbij. De omgeving IJ-oever verandert langzaam in een levendige boulevard en de Noord/Zuidlijn heeft nog een extra impuls gegeven. 

Stadsdeel Noord bestaat uit:

Buikslotermeer, Banne Buiksloot, Buiksloterham, Vogelbuurt, IJplein, Tuindorp, Oostzanerwerf, Overhoeks, Kadoelen, Nieuwendam-Noord, Nieuwendammerdijk, Nieuwendammerham, Volewijk, Waterland.

Woningmarktcijfers

Dat dit deel van de stad zich sterker ontwikkelt dan ooit, blijkt ook uit de woningmarktcijfers. De gemiddelde vierkante meterprijzen zijn gestegen en woningen staan minder lang te koop. Niets missen over de woningmarkt? Download hieronder ons rapport met de meest recente woningmarktcijfers van Amsterdam Noord!

Rapport huizenmarkt

Vul je gegevens in en ontvang het rapport in je mailbox.

Verkocht Amsterdam Noord

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.