Amsterdam Zuid

Jij bent op zoek naar een nieuwe woning in Amsterdam-Zuid. Of je wilt juist graag je huidige woning verkopen of verhuren. Wat jouw huidige woonsituatie nu is, onze makelaars staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring in Amsterdam Zuid kun je rekenen op een deskundig advies en het best mogelijke resultaat.

Maak een afspraak

U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt maar heeft nog geen concrete zoekopdracht. Wij houden u in deze belangrijke fase graag vrijblijvend op de hoogte van de woningen die wij in de verkoop krijgen!

Over Amsterdam-Zuid

Bij wonen in Amsterdam-Zuid denkt men al gauw aan een buurt 'op stand'. Enigszins klopt dit ook wel, maar Amsterdam-Zuid is veel meer dan dat. Zo vind je er vele musea, prachtige parken zoals het Beatrixpark, dagelijkste markten, maar ook authentieke bruine cafés in de Pijp. Aan recreatiegelegenheden is er in dit stadsdeel zeker geen gebrek. Zo is het Amsterdamse Bos om de hoek en ook de Amstel voor vaar- en zwemplezier ligt op een steenworp afstand. De prettige ambiance maakt stadsdeel Zuid een kindvriendelijke buurt. Er wonen dan ook veel gezinnen en tweeverdieners.

Amsterdam-Zuid bestaat uit:

Apollobuurt, Buitenveldert, Hoofddorppleinbuurt, Museumkwartier, Duivelseiland, de Pijp, Diamantbuurt, Oud Zuid, Prinses Irenebuurt, Zuidas, Rivierenbuurt, Schinkelbuurt, Stadionbuurt, Willemspark.

Woningmarktcijfers

In Amsterdam-Zuid ligt het prijsniveau fors hoger dan in andere stadsdelen. Niets missen over de woningmarkt? Download hieronder ons rapport met de meest recente woningmarktcijfers van Amsterdam!

Rapport huizenmarkt

Vul je gegevens in en ontvang het rapport in je mailbox.

Aanbod Amsterdam Zuid

Verkocht Amsterdam Zuid

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.