Van Oldenbarneveldtstraat 61 II

1052 JV Amsterdam

Omschrijving

Verhuurd appartement van circa 60 m² gelegen in de Frederik Hendrikbuurt te Amsterdam. Het object is gelegen op eigen grond en heeft de beschikking over een balkon aan de achterzijde gelegen op het zuidoosten.

Het object is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een entree, badkamer, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer en een balkon. Het pand is voorzien van dubbel glas en houten kozijnen. In 2011 is het object gesplitst in appartementsrechten, hierbij is de fundering als goed geclassificeerd.

De Van Oldenbarneveldtstraat is gelegen in stadsdeel Amsterdam West en ligt grenzend aan de Jordaan. In de directe omgeving bevinden zich winkels voor dagelijkse benodigdheden. Het Westerpark is op loopafstand gelegen net zoals diverse openbaar vervoer verbindingen.

Er is sprake van een lage huur van € 3.456,- per jaar. Het rendement bij deze belegging dient te worden gezocht in de uitponding (verkoop particuliere woningmarkt) bij vertrek huidige huurder, dan wel bij wederverhuur tegen een marktconforme huurprijs.

Kenmerken

Oppervlakte 60 m2
Functies Belegging
Beschikbaar In overleg
Toon alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 340.000,- K.K.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
   
Bouw
Hoofdfunctie Belegging
Mogelijke functies Belegging
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1882
   
Oppervlakten
Oppervlakte 60 m2
   
Energie
Energielabel D
   

Locatie

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.