Staalstraat 7 A

1011 JJ AMSTERDAM

Omschrijving

Diverse all-in kantoorruimtes vanaf circa 18 m² te combineren tot circa 129 m² V.V.O. Daarnaast zijn er 12 flexplekken beschikbaar met eigen locker. De all-in kantoren hebben een eigen ingang aan de Staalstraat en zijn voorzien van snel beveiligd internet. De ruimtes kunnen in het geheel of in delen worden gehuurd.

Bij work@droog kan je werken aan je ondernemersdroom. Plan je afspraken in het café of de meeting rooms, neem pauze in de fairytale garden en doe inspiratie op bij de wisselende tentoonstellingen en evenementen. @droog is al jaren een ontmoetingsplaats van creatieve geesten. Bij work@droog willen we ambities en creativiteit verbinden.

Gelegen in het 17e eeuwse pand van @droog schilderde Rembrandt vermoedelijk ooit de Staalmeesters. De eerste Nobelprijs winnaar in de scheikunde deed hier zijn baanbrekende onderzoek, nu staat er hedendaags design. De open, lichte ruimtes kijken uit op de levendige Staalstraat en op de rustige binnentuin.

Ligging:
In het hart van Amsterdam, nabij de Noord-Zuidlijn en Stopera ligt de Staalstraat, een van de charmantste straatjes in de oude binnenstad. De Staalmeestersbrug, de oudste houten brug van Amsterdam, en de vele kleinschalige winkeltjes, cafés en lunchrooms maken de straat levendig en gezellig.Aan de Staalstraat en aan de Groenburgwal staat het monumentale gebouw van designlabel Droog. Om een schitterende binnentuin, liggen tentoonstellingsruimtes, winkels, een lunchroom, evenementenzalen en ca. 227 m² kantoor.

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhaltes zijn de Dam en het Muntplein met trams 14, 16, 17, 24. Ook bussen 355, 357, 359, 361, 363 stoppen bij deze haltes. Bij de metrostations Waterlooplein en Nieuwmarkt stoppen 51, 53 en 54. Vanaf het Centraal Station is het 15 min lopen naar de Staalstraat 7 A.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 227 m² V.V.O. verdeeld in diverse kantoorruimtes op de eerste verdieping. Er zijn kantoren te huur vanaf ca. 18 m².

Bestemmingsomschrijving:
Centrum 2 - onder andere bestemd voor kantoor en winkel.

Parkeren:
Parkeergarage Stadhuis/Muziektheater (ook wel Stopera) ligt dichtbij het Joods Historisch Museum, Theater Carré, Museum Hermitage en op loopafstand van het Rembrandtplein en Artis. Parkeergarage Staduis/Muziektheater heeft een capaciteit van 400 parkeerplaatsen. De gemeente Amsterdam is eigenaar en beheerder van de parkeergarage.

Het is mogelijk te parkeren op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Huurprijzen op basis van units en flexplekken:

Unit A:
12 flexplekken beschikbaar
€ 250,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Unit B van ca. 83 m² voor € 2.800,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Unit C van ca. 28 m² voor € 1.050,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Unit D = VERHUURD

Unit E van ca 18 m² € 800,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Unit F = VERHUURD

Opleveringsniveau:
Het is mogelijk om alleen de kantoorruimte te huren. In overleg kan de verhuurder tevens inrichting en meubilair verzorgen.

De kantoorruimte beschikt over onder meer de navolgende aanwezige voorzieningen:
- Representatieve entree;
- Centrale verwarming middels radiatoren;
- Kabelgoten voorzien van huidige databekabeling;
- Verlichting;
- Luchtbehandelingssysteem;
- Onbeperkt koffie en thee;
- Pantry (gemeenschappelijk);
- Toiletgroep (gemeenschappelijk);

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn:
Er zijn flexibele huurovereenkomsten af te spreken.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

Kenmerken

Oppervlakte 227 m2
Functies Kantoorruimte
Beschikbaar In overleg
Toon alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 250,- per maand
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
   
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Mogelijke functies Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
   
Oppervlakten
Oppervlakte 227 m2
   
Omgeving
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid Bushalte: op 1000 m tot 1500 m
Tramhalte: op 1000 m tot 1500 m
Metrohalte: op 1000 m tot 1500 m
Treinstation: op 1000 m tot 1500 m
Snelwegafrit: op 1000 m tot 1500 m

Locatie

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.