Prins Hendrikkade 132 A

1011 AR AMSTERDAM

Omschrijving

Luxe kantoorruimte gelegen in een koopmanshuis in het oude centrum van Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte van ca. 255 m². De kantoorruimte is gelegen in het souterrain en op de bel etage en beschikt over patiotuin gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde zijn 2 ruime kantoorplekken gesitueerd en in het midden een vergaderruimte. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde een woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien! In het souterrain zijn meerdere werkplekken gesitueerd en een opslag. Daarnaast is er ook een badkamer met ligbad.

Omgeving:
De kantoorruimte is gelegen op een perfecte locatie, in de gezellige Nieuwmarkt- en Lastage buurt. Een stukje Amsterdam met een diversiteit aan bijzondere winkeltjes, hippe lunchcafeetjes en restaurants en trendy hot spots. Via de Kloveniersburgwal staat u direct in de welbekende winkelstraten van Amsterdam. Het Centraal Station is op loopafstand en bevinden openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:
De ligging van deze kantoorruimtes is uitstekend, de panden liggen pal tegenover het Centraal Station en zijn dus binnen enkele minuten wandelen bereikbaar vanaf trein, bus, tram en metro. Met de auto is de locatie snel bereikbaar vanaf de A10 via Coentunnel (langs de Houthavens), via IJtunnel en/of vanaf de A10 via Piet Hein tunnel. Vanuit Amsterdam-Noord is er een snelle verbinding met het veerpont over het IJ en vanaf 22 juli met de Noord-Zuidlijn naar het Centraal Station. Vanaf de A9 is de locatie bereikbaar via de Haarlemmerweg en de Haarlemmer Houttuinen.

Parkeren:
In de directe omgeving zijn er diverse parkeergarages O.a. in parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centre op de Prins Hendrikkade, pal tegenover deze. Of om de hoek bij Q-park De Kolk, de parkeergarage in de Bijenkorf, in het Oosterdok of in het Westerdok. Verder is betaald parkeren op de openbare weg mogelijk of d.m.v. het gemeentelijke parkeervergunningsysteem.

Oppervlakte
De oppervlakte van circa 255 m² kantoorruimte verdeeld in het souterrain en de bel etage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 5.750,00 per maand exclusief BTW

Servicekosten
Géén, huurder zorgt zelf en voor eigen rekening voor levering van gas, water, elektra en internet.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + optieperiode van 5 jaren.
(of afwijkende termijnen bespreekbaar)

Opleveringsniveau
In huidige staat.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).

Kenmerken

Oppervlakte 255 m2
Functies Kantoorruimte
Beschikbaar In overleg
Toon alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 5.750,- per maand
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
   
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Mogelijke functies Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1899
   
Oppervlakten
Oppervlakte 255 m2
   
Omgeving
Ligging Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk
Bereikbaarheid Treinstation: op 500 m tot 1000 m
Snelwegafrit: op 500 m tot 1000 m

Locatie

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.