Entrepotdok 52 A

1018 AD AMSTERDAM

Omschrijving

Aan het prachtige Entrepotdok in hartje Amsterdam, met uitzicht op het water en Artis bieden wij een bedrijfsruimte aan van 89 m2 v.v.o. De ruimte is gesitueerd op de beletage (eerste verdieping) En is verdeeld in twee grote ruimtes. Het beschikt over een pantry en een badkamer voorzien van een douche. De bedrijfsruimte is turn key en per direct beschikbaar.

LOCATIE
Gelegen aan het Entrepotdok, dat zich kenmerkt door originele 18e en 19e-eeuwse pakhuizen, tussen het Kadijksplein en de Sarphatistraat. De appartementsrechten maken onderdeel uit van het grootste bewoonde pakhuizencomplex van Amsterdam. De 84 monumentale pakhuizen zijn tussen 1708 en 1829 in fasen gebouwd. Zij dienden als op- en overslagruimte van goederen. Begin jaren tachtig werden hier appartementen gecreëerd rond gemeenschappelijke binnenplaatsen. De sfeervolle locatie en de robuuste, historische gebouwen maken het een unieke plek om te wonen of te werken of een combinatie van wonen/werken. De Plantagebuurt heeft veel stedelijke voorzieningen en bovendien is het bruisende centrum van Amsterdam op een steenworp afstand gelegen.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt volgens het meetrapport in totaal 89 m² v.v.o.

BESTEMMING
Bedrijfs/kantoor ruimte

BEREIKBAARHEID
Het Entrepotdok heeft een centrale ligging en is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Vanaf de A1 en A10 Oost via de Piet Heintunnel, vanaf de A10 Noord via de IJtunnel en vanuit het centrum via de Kattenburgerstraat. Ook de verbinding met het openbaar vervoer is goed. Er zijn in de omgeving meerdere bus- en tramhaltes richting Amsterdam Centraal Station. Daarnaast is metrostation Waterlooplein op circa 10 minuten loopafstand.

PARKEREN
Direct langs het Entrepotdok zijn volop (betaalde) parkeerplaatsen. Parkeergarage ‘Markenhoven’ ligt op loopafstand maar ook Artis biedt de mogelijkheid om in de buurt te parkeren.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 22.500,- per jaar NIET te vermeerderde met BTW.

SERVICEKOSTEN
Uitgangspunt voor de servicekosten is dat de huurder rechtstreeks contracten afsluit voor de nuts-voorzieningen.

HUURTERMIJN
In overleg

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor de opvolgende huurtermijnen.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ten gunste van verhuurder of een waarborgsom te storten op de rekening van verhuurder ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (huur, BTW en servicekosten).

HUUROVEREENKOMST
Als uitgangspunt wordt de huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (2015) gehanteerd, aangevuld met de bijzondere bepalingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100).

Kenmerken

Oppervlakte 89 m2
Functies Kantoorruimte
Beschikbaar In overleg
Toon alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 22.500,- per jaar
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
   
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Mogelijke functies Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
   
Oppervlakten
Oppervlakte 89 m2
   
Omgeving
Ligging In woonwijk

Locatie

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.