's-Gravelandseweg 22 e

1381 HJ WEESP

Omschrijving

‘S-GRAVEVECHT KAVEL 6

Gelegen aan de rivier De Vecht ligt buitenplaats ‘s-Gravevecht, welke u de mogelijkheid biedt om uw eigen woondroom te realiseren. Op deze unieke plek bieden wij aan vier exclusieve en riante bouwkavels.
Geniet van De Vecht en het weidse uitzicht over het polderlandschap en het op steenworpafstand gelegen natuurgebied ‘Naardermeer’. Niet alleen de natuur en de ruimte, maar ook de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Utrecht spreken voor zich.

Bij de ontwikkeling van de percelen is er een optimale verkaveling gecreëerd waarbij esthetische cohesie, kwaliteit en privacy het uitgangspunt vormden.

KAVEL NUMMER 6

Deze kavel heeft een grootte van circa 1347 m² en is gesitueerd in het midden van het perceel. Het bouwvlak is circa 127m² en biedt de potentie om circa 421m² woonoppervlakte te realiseren.

SPECIFICATIES
- Perceel van ca. 1347 m²
- Bouwvlak van ca. 127 m²
- Vergunning vrije uitbouw ca. 40 m²
- Potentiële bruto gebruiksoppervlakte te bouwen woning ca. 421 m²
- ZIE OOK DE BESCHIKBARE KAVELS 4,5 en 7

MOGELIJKHEDEN
Er is in kaart gebracht wat er binnen de bouwvlakken mogelijk is op basis van de toepasselijke regels en richtlijnen van het Omgevingsplan en de Welstandsnota.
De kavels zullen worden geleverd met een hoofdbouwvlak welke is aangeduid op het kavel. De koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunningen om een woning naar wens te realiseren op het desbetreffende kavel.

WAARBORGING KWALITEIT
Om de kwaliteit binnen deze ontwikkeling te waarborgen is er een kavelpaspoort opgesteld voor huidige en toekomstige eigenaren. Dit gaat gepaard met regels als toevoeging op de van toepassing zijnde regels in het Omgevingsplan om een samenhangende eenheid te creëren.

TERREININRICHTING
De ontsluiting van het terrein naar de openbare weg zal worden verhard door klinkers en de erfafscheiding aan de voorzijde wordt voorzien van een haag en/of een passend hekwerk. De weg van het terrein is alleen toegankelijk voor bewoners en zal worden ontsloten door een moderne elektrische toegangspoort.

SANERING
Voor het gehele terrein geldt dat de grond is gesaneerd en geschikt is gemaakt voor het beoogde gebruik (wonen). Nadat meer dan 40 jaar geleden het industriële hoofdstuk op dit perceel is afgesloten, hebben er meerdere saneringen plaatsgevonden. Recent zijn de percelen verder gesaneerd en daarmee volledig geschikt gemaakt voor wonen.

OMGEVING
In Weesp woon je in het groen, maar ben je toch overal dichtbij. Lokale boetieks, supermarkten, cafés en culinaire restaurants; alles is binnen handbereik. Weesp biedt een breed scala aan sportmogelijkheden; hockey, voetbal, tennis, paardrijden en verschillende watersporten.
Ook is het centrum van Amsterdam erg goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bent u binnen 20 minuten in de binnenstad van Amsterdam.
Kortom, wonen in Weesp betekent genieten van een groene en serene omgeving zonder in te leveren op stedelijke voorzieningen en bereikbaarheid.

Disclaimer
Deze tekst is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter wordt onzerzijds geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De impressies van de bebouwing zijn ter inspiratie en illustratie echter kunnen hier geen enkele rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Oppervlakte 0 m2
Aantal kamers 0
Aantal slaapkamers 0
Beschikbaar In overleg
Toon alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 900.000,- V.O.N.
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
   
Bouw
Soort appartement
Soort bouw
   
Oppervlakten en inhoud
Wonen 0 m2
Perceel 1347 m2
Inhoud 0 m3
   
Indeling
Aantal kamers 0 (0 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 0
   
Buitenruimte
Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, landelijk gelegen

Locatie

Wil je meer weten, of een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.